STEVNS KOMMUNE

Stevns Fyrcenter

 

Skilteserie

VARDEMUSEERNE

Landskabs- og udstillingsdesign

(en streg her)

 

Kulturmøder ved

den barske vestkyst

Nymindegab Museum står foran en række store forandringer, en ny fortælling skal rulles ud om mødet mellem ... skal danne grundlag for formidlings-, udstillings- og landskabsdesign. 

Studio leh har udarbejdet forslag til udearealet foran og rundt om museet, som er projektets første fase. Herudover skal Studio Leh også tegne udstillingen indenfor i samarbejde med museet.

Nymindegab Museum fortæller historien om kunstnerkolonien i Nymindegab i 1800'tallet. De var tiltrukket af det dramatiske landskab som sluttede sig tæt op om alle bebyggelserne på kysten. I dette forslag søger vi at genskabe denne oplevelse, ved at lade et klitlandskab flyde helt ud til vejen og trække fortovet ind på museets domæne, så de forbipasserende får en lille smagsprøve på museets univers.

Fortovet lægges med teglsten i rækker der følger landskabets kurver.

Her ses handikapsliske og trappe til hovedindgang.